Bröllop - FLOWER MAMA - frilansande florist i Västerås

Bröllop

Fotograf Felicia Knutsson

Blommor till bröllop

Ljuva bröllopsblommor...

Jaa hörni… bröllop. Det är ju magi. Att få skapa med blommor till bröllop är det jag brinner för mest. Jag älskar att få ta del av era önskemål och få skapa något unikt till varje brudpar. Jag ser fram emot att höras och få ta del av er vision.

Så här går det till

   

 1. Ni kontaktar mig via mail och beskriver era önskemål eller funderingar. Jag återkommer till er med om jag är ledig till erat datum.

2. Ni får kostnadsfri konsultation där vi går igenom era önskemål, inspirationsbilder, funderingar och diskuterar vad som skulle passa till just ert bröllop.
3. En offert skickas till er.

4. En sammanfattning skickas via mail om vad som är överenskommet kring leverans, pris, vad som sker vid eventuell av- eller ombokning osv mellan mig och er (brudparet).
5. En depositionsavgift på 1000kr betalas till mig för att boka datum. Depositionen kommer att dras av på den slutliga fakturan. 
6. När det börjar närma sig bröllopet har vi en avstämning för att ta upp och diskutera eventuella ändringar eller nya önskemål, men också mer praktiska saker så som tid och plats för överlämning av blommorna, och så vidare.
7. Blommorna levereras i god tid innan bröllopet, enligt överenskommelse.

8. Ni betalar via Swish vid leveranstillfället. 


Under planerandets gång har vi mail-och telefonkontakt. Det viktigaste för mig är att ni känner er trygga med att lämna över uppgiften i mina händer. Jag är lyhörd, personlig och gör alltid det lilla extra för att ni ska bli mer än nöjda.

Hoppas jag får chansen att bli just er bröllopsflorist.

IMG_9526
IMG_5313 2
Fotografer

Mathilda Stenholt Svärdh - Felicia Knutsson - Ingrid Tjernström - Karin Hasselström